Si has arribat fins aquí volem felicitar-te perquè això vol dir que, sense dubte, tens interès en nosaltres. Moltes gràcies, això ens dona força i ànims per seguir endavant.

Ara només et direm que a l’associació volem posar en contacte totes les persones que d’una manera o altra ens apassionem per la cistelleria: com a artesans professionals que la fan realitat amb les seves mans, com a aprenents per afició, com a col·leccionistes... Si ens coneixem, si estem en contacte els uns amb el altres, si intercanviem experiències, idees, coneixement i afectes promourem la cistelleria i potenciarem la nostra professió, les nostres dèries, els nostres afectes.

Com a resultat d’aquest interès compartit va néixer la Fira del Cistell a Salt, la col·laboració amb la Fira de les Fibres Vegetals de Mas de Barberans, el cursets al Jardí Botànic de Barcelona, l’exposició itinerant de cistelleria i desenes de cursos, demostracions i actuacions, bàsicament al nostre país però també a d’altres, perquè les relacions internacionals també han anat creixent i consolidant-se.

Des del 1996 han passat molts anys on, de mica en mica, el somni de Roser Albó, la fundadora de la nostra associació s’ha anat fent realitat.

 

Ara només hi faltes tu. Vine amb nosaltres, som casa teva.